Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Rammer til plakater

Når du tilkøber en ramme til din plakat rammer vi plakaten gratis ind så den er klar til at blive hængt op når du modtager den. Alle vores rammer er håndlavede i Danmark og i ægte træ med ægte glas. Derudover er vores rammer FSC certificeret hvilket betyder, at træet er fra bæredygtigt skovbrug.

Danmarkskort plakat til stuen

Kvalitets rammer

Hos Designplakater finder du håndlavede rammer i markedes bedste kvalitet. Alle vores rammer er håndlavede i Danmark. Derudover er vores rammer FSC certificeret hvilket betyder, at træet er fra bæredygtigt skovbrug og du derfor med dit køb bidrager til at sikre en bæredygtig natur og ordentlige sociale forhold i de skove og områder, som træet kommer fra.

Trærammer er en klassisk og tidløs løsning til indramning af plakater.

Flotte rammer til dine plakater

En kvalitetsramme giver din plakat et professionelt udseende. En god ramme giver plakaten dybde og dimension, hvilket kan gøre den mere iøjnefaldende og interessant at se på. En god ramme vil desuden beskytte din plakat mod skadelige elementer som sollys, støv samt snavs og dermed bevare dens skønhed for eftertiden.

Gratis indramning af dine plakater

Når du køber en ramme til din plakat rammer vi plakaten gratis ind. Det eneste du skal gøre når du modtager din plakat i ramme er at hænge den op. En kvalitetsramme vil give din plakat et professionelt udseende. Rammen vil desuden understrege plakatens kunstneriske værdi samt gøre den til et smukt og elegant stykke indretning.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.