Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Nyheder

Vi tilføjer hele tiden løbende nye, flotte plakater til vores sortiment. Alle vores plakater der er nøje designet samt kurateret af vores eget team af danske plakatkunstnere.

Vores plakater er designet til at passe ind i den moderne indretningsstil, men samtidig så de favner så bredt som muligt og så der findes noget til enhver smag.

Vi sælger kunstplakater, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af. Gå på opdagelse i vores plakat univers og find din favorit nedenfor.

Designplakater

Hos Designplakater sælger vi et bredt udvalg af flotte plakater der er nøje designet samt kurateret af vores eget team af danske plakatkunstnere. Vores plakater er designet til at passe ind i den moderne indretningsstil, men samtidig så de favner så bredt som muligt og så der findes noget til enhver smag.Vi sælger kunstplakater, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af.

Bæredygtige plakater

For at undgå ressourcespild trykker vi først dine plakater, når de bliver bestilt. Bæredygtighed er et grundelement i vores koncept. Hvis der er en højkvalitets løsning, som samtidig er bæredygtig, er det den vi vælger. Alle vores plakater bliver trykt på vores smukke 230g Fine Art paper i Danmark. Da vi printer din plakat ved brug af hele tolv farver, opnås maksimal trykkvalitet og farverne gengives så smukt og med så stor dybde som muligt.Vores kunstpapir er miljøcertificeret, og vi støtter dermed ansvarligt skovbrug.

En plakat til alle hjemmets rum

Vi har et bredt udvalg af design plakater i mange forskellige kategorier og til alle hjemmets rum. Gå på opdagelse i vores sortiment og find de designer plakater som vil pryde dine vægge og tilføre et fornyet frisk pust til dit hjem. Det er kun fantasien der sætter grænser og mange af vores plakater kan også kombineres på kryds og tværs, f.eks. som en billedvæg.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.