Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Drinks plakater

Drinks plakater er perfekte til at hænge i køkkenet eller spisestuen til at skabe god stemning i og  tilføre noget farve og livlighed til hjemmet. Drinks plakater er oftest et godt samtaleemne når man har gæster på besøg og de er sjove at kigge på og læse den opskrift der tilhører en given drink. Her på siden finder du plakater med både cocktail og drinks opskrifter.

Find din favorit blandt vores cocktail og drinks plakater

Vi har alle en favorit drink, eller måske har du flere favorit drinks? Nu har du mulighed for at pryde væggene i dit køkken eller spisestue med en af vores mange drinks plakater. Vi har plakater med både cocktails og drinks. På alle plakaterne fremgår der opskriften på drinken, så du altid har den lige ved hånden når det er weekend og der skal hygges med din favorit drink eller cocktail. Vores plakater med drinks er også en sjov ting når man har gæster på besøg og er oftest noget folk ligger mærke til og søger henimod for at nærstudere drinken og læse opskriften.

Vi har plakater med alle de kendte og klassiske drinks og cocktails. Find eksempelvis plakater med Bloody Mary, Sex on the Beach, Long Island Iced Tea, Piña Colada, Margarita, Gin & Tonic, Mojito og mange flere. Der skulle være rig mulighed for at finde en plakat med din favorit drink. Vi har også plakater der samler en oversigt over udvalgte kendte drinks eller cocktails. Disse plakater er sjove at have hængende i dit hjem som en slags drinksmenu som folk kan kigge på og vælge fra når du har gæster på besøg og skal servere drinks.

Design plakater med opskrifter på drinks

Vi har designet vores drinks plakater grundigt og nøje så de er moderne og tidsløse, samtidig med de er unikke og skiller sig ud fra andre tilsvarende plakater med drinks opskrifter. De er farverige og livlige i udtrykket, men samtidig er farverne nøje afstemt og afbalanceret således de også er rolige i udtrykket og ikke støjer for meget. De er designet så man nemt kan have en enkelt plakat hængende eller stående på køkkenbordet, eller man kan kombinere flere sammen i sit eget unikke udtryk eller som en stor og flot billedvæg.

Vores plakater med motiver af cocktail og drinks går aldrig af mode og er nogen du kan have hængende i dit køkken eller spisestue i lang tid. Plakaterne bliver printet på fine art papir af høj kvalitet som giver en flot farvegengivelse og gør, at plakaterne kan holde i mange år og er modstandsdygtige overfor eksponering fra sollys og lignende.

Pift væggene i dit køkken op med en eller flere af vores mange plakater med drinks og giv liv og glade dage til et af hjemmets vigtigste og mest sociale rum. Du kan også se vores andre plakater til køkkenet her og finde inspiration til øvrige plakater du kan hænge i dit køkken. Skab hygge og sjov for både familie og venner med en drinks opskrift plakat.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.