Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Yayoi Kusama plakater

Yayoi Kusama er en japansk kunstner født i 1929. Hun er kendt for sin farverige stil der ofte involverer gentagelse af mønstre som er med til at skabe en følelse af uendelighed og bevægelse i værket. Hendes værker er præget af intense farver og stærke kontraster. Yayoi Kusama’s stil og udtryk har gjort hende til en af de mest eftertragtede kunstnere i verden. Hun har påvirket og inspireret generationer af kunstnere og hendes arbejde fortsætter med at inspirere og fascinere mennesker i dag.

Om Yayoi Kusama

Yayoi Kusama er en japansk samtidskunstner, der er kendt for sine avantgarde og innovative værker. Hun blev født i 1929 i Matsumoto, Japan og flyttede til USA i slutningen af 1950’erne, hvor hun blev en del af New Yorks kunstscene. Kusama er kendt for sit arbejde med polka prikker, som ofte dækker hele overfladen af hendes værker, og som hun betragter som et symbol på universets uendelighed. Hendes arbejde spænder over en bred vifte af medier, herunder maleri, skulptur, installation og performancekunst.

Japanske plakater

Selvom Yayoi Kusama har boet mange år i New York, det skinner hendes japanske ophav tydeligt igennem. Værkerne bærer ofte præg af stærke kontraster samt rene flader og farver, alt sammen stilistiske kreative virkemidler som ofte forbindes med japanske prints og plakater.

Køb Yayoi Kusama plakater

Vores Yayoi Kusama plakatserie er bestående af nøje udvalgte prints, der er designet til at kunne passe ind i et moderne og grafisk hjem. Yayoi Kusama plakater er særligt velegnede til at hænge i store rum i stuen, da de tiltrækker opmærksomhed og giver farve og liv til hjemmet. Når du køber en Yayoi Kusama plakat bliver den printet på kvalitets kunstnerpapir der sikrer en flot farvegengivelse og struktur. Vores Yayoi Kusama plakater fås i forkellige størrelser og kan fint hænge alene eller kombineres som en del af en større billedvæg.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.