Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Japanske plakater

At hente inspiration fra Japan i indretningen, og med japanske kunstplakater, er ikke noget nyt. Det har vi gjort i mange år efterhånden, men det er for alvor slået igennem i dansk og skandinavisk interiør i løbet af de seneste år. Giv dine vægge et strejf af Japandi med vores smukke japanske plakater. Her finder du traditionelle værker af kendte japanske kunstnere som Hokusai og Ogata Korin men også mere moderne japanske plakater med kunst af den verdensberømte kunstner Yayoi Kusama. Japansk kunst til lave priser.

Flotte plakater med japanske motiver

Hos Designplakater har vi mange billige plakater i japansk stil. Brug din plakat alene eller i en billedvæg sammen med andre af vores flotte kunstplakater. Japanske kunstplakater til hjemmet passer virkelig godt i stuen, og ved at mikse og matche dem med dine andre favoritter, ender du med en rigtig personlig og flot billedvæg.

Start med en enkelt japansk plakat og udvid efterhånden. Japanske plakater er her for at blive og passer perfekt ind i en moderne skandinavisk indretning.

Japandi

Se vores udvalg af japanske plakater fra de største japanske mestre, herunder navne som ‘Kamisaka Sekka’ og ‘Watanabe Seitei’. Vi har også plakater som er en ny-fortolkning af ældre japansk kunst som er designet af vores eget team af dygtige plakatkunstnere i København. Gå på udkig i vores sortiment og find en japansk plakat der falder i din smag og passer godt ind i lige dit hjem.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.