Fragt fra 19 kr. | Fri fragt over 499 kr. | Dansk webshop med trykkeri i Danmark 🇩🇰

Alle vores plakater

Forøg dit hjems kunstneriske udtryk med vores udvalg af plakater og posters.Vi har noget for enhver smag, fra moderne kunst til eksklusive designs. Vores sortiment opdateres løbende med de nyeste og mest populære motiver. Find den perfekte plakat til din bolig og giv dit hjem et personligt touch med en unik billedvæg.

Designplakater

Velkommen til Skandinaviens nye online plakat webshop: Designplakater. Designplakater tilbyder dig eksklusive prints og kunstplakater til en god pris. Hos Designplakater sælger vi et bredt udvalg af flotte plakater der er nøje designet samt kurateret af vores eget team af danske plakatkunstnere. Vores plakater er designet til at passe ind i den moderne indretningsstil, men samtidig så de favner så bredt som muligt og så der findes noget til enhver smag. Vi sælger kunstplakater, som du kan relatere til, reflektere over og få indtryk af.

Plakater i god kvalitet

Alle vores plakater bliver trykt på vores 265g Fine Art paper fra Hahnemühle. Da vi printer din plakat ved brug af hele tolv farver, opnås maksimal trykkvalitet og farverne gengives så smukt og med så stor dybde som muligt. Vores kunstpapir er miljøcertificeret, og vi støtter dermed ansvarligt skovbrug.

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.